17 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Οι τηγανητές πατάτες απορροφούν πολύ λάδι, γι’ αυτό και μας φορτώνουν με πολλές θερμίδες. Υπάρχει όμως ένα έξυπνο τέχνασμα  χάρη στο οποίο μπορείτε να μειώσετε το λάδι που θα απορροφήσουν.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Το κρασί δίνει μια άλλη διάσταση σε κάθε φαγητό/ Όμως όπως κάθε τι στη μαγειρική έχει κι αυτό τα μυστικά του. Σου δίνουμε μερικές συμβουλές για ν΄απογειώσεις τη γεύση του φαγητού που χρειάζεται σβήσιμο με κρασί. 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Το φιλέτο είναι γνωστό σαν το πιο ακριβό κομμάτι του μοσχαριού.Ο λόγος που αγαπάμε το μοσχαρίσιο φιλέτο είναι γιατί είναι άπαχο, τρυφερό και θρεπτικό και επειδή μπορούμε να το φάμε λιγότερο ψημένο.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Το πλακί είναι ένας τρόπος μαγειρέματος που ταιριάζει σε ψάρια με άσπρο κρέας, κυρίως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Τέτοια ψάρια είναι το φαγκρί, η συναγρίδα, η σφυρίδα, ο μπακαλιάρος, η γλώσσα, ο ξιφίας, ο κολιός.

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ