24 Μαρτίου 2019

Pop

ΓΥΝΑΙΚΑ
Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους συναντάμε κατά την διάρκεια της ζωής μας και η συμπεριφορά τους αντίκειται στις αξίες μας, στο ήθος μας, στην ποιότητα των συναισθημάτων μας, στην καλλιέργειά μας.Τους συναντάμε στα πλαίσια της οικογένειας, της δουλειάς ή διάφορων άλλων κοινωνικών συναναστροφών και δεν τους έχουμε «επιλέξει».

Pop
Ο έρωτας είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που μεταμορφώνει τη ζωή μας και γεμίζει την καρδιά μας με τις πιο δυνατές συγκινήσεις. Αρκετές στιγμές όλοι έχουμε αναρωτηθεί αν ο ερωτικός μας σύντροφος είναι πιστός, αν μας ζηλεύει, αν έχει σοβαρούς σκοπούς για τη σχέση μας και άλλα πολλά ερωτήματα, που μας προκαλούν ανασφάλεια. Διάβασε έναν ερωτικό οδηγό αστρολογίας, για όλα τα ζώδια και πάρε απαντήσεις στα πιο καυτά ερωτήματα που έχεις για τον έρωτα και τις σχέσεις. 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Οι τηγανητές πατάτες απορροφούν πολύ λάδι, γι’ αυτό και μας φορτώνουν με πολλές θερμίδες. Υπάρχει όμως ένα έξυπνο τέχνασμα  χάρη στο οποίο μπορείτε να μειώσετε το λάδι που θα απορροφήσουν.

Pop
Η σκορδαλιά μαζί με τον τηγανητό μπακαλιάρο είναι πέρα από το παραδοσιακό φαγητό της 25ης Μαρτίου και αγαπημένο μας. Όμως το αποφεύγουμε λόγω της άσχημης μυρωδιάς που αφήνει στο στόμα μας.

ΓΥΝΑΙΚΑ
Πολλές φορές, προβληματιζόμαστε για το αν χρησιμοποιούμε την κατάλληλη μέθοδο αποτρίχωσης και αναρωτιόμαστε μήπως καταπονούμε την επιδερμίδας μας, στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η ιδανική μέθοδος όμως εξαρτάται από το μέρος του σώματος που θέλουμε να αποτριχώσουμε, λένε οι ειδικοί. Η κάθε μία έχει τα μυστικά, τα υπέρ και τα κατά της.

ΓΥΝΑΙΚΑ
Η σεξουαλική μας ζωή απειλείται σοβαρά από τρία αντικείμενα που υπάρχουν στο υπνοδωμάτιο και καλό θα ήταν να τα αφαιρέσουμε άμεσα ή τουλάχιστον να το σκεφτείτε σοβαρά…. Ποια είναι αυτά;

HOME ISSUE
Το ξύδι είναι ένα ισχυρό συντηρητικό. Το οξικό οξύ που περιέχει σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν την αλλοίωση των τροφίμων. Είναι επίσης ένα καλό αποσμητικό γιατί το οξύ εξουδετερώνει βασικές ενώσεις, όπως εκείνες που βρίσκουμε στο χαλασμένο κρέας.

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα οφέλη της βιταμίνης B1 & σε ποιες τροφές θα…

Ω3 λιπαρά: Ποια τα οφέλη & σε ποιες τροφές θα…

Δίαιτα: Χάστε εύκολα 4 κιλά σε μια εβδομάδα

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!