Σάββατο 30.05.2020

Λαμία: Συνέλαβαν τον άνδρα που έκανε τον τεχνικό της ΔΕΗ και άρπαξε από γιαγιά 110.000 ευρώ

Ενας 41χρονος σεσημασμένος απατεώνας είναι ο άνδρας που υποδύθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και κατάφερε να αρπάξει από ηλικιωμένη 110.000 ευρώ, το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και τελικά να συλλάβουν τον 41χρονο δράστη της κλοπής στο Κωσταλέξι της Λαμίας. Πρόκειται για άνδρα από το Ζεφύρι Αττικής, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport. Η 84χρονη, από την οποία άρπαξε το μεγάλο ποσό, τον αναγνώρισε. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκαν τα χρήματα που της έκλεψε.

Πώς άρπαξε τα 110.000 ευρώ στη Λαμία

Ο 41χρονος παρουσιάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ στην ηλικιωμένη, στο Κωσταλέξι Λαμίας. Ηταν ευγενικός και ενημέρωσε την 84χρονη ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος και πως έπρεπε να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ. Στη συνέχεια ζήτησε για τον κόπο του 100 ευρώ και είδε πού έκρυβε τα χρήματα η ηλικιωμένη. Ο κλέφτης επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και άρπαξε τα 110.000 ευρώ, την ώρα που η γυναίκα ήταν έξω από το σπίτι.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.